Ana içeriğe atla
Üniversitemizde 4. Sınıf öğrencilerine yönelik açılacak olan Pedagojik Formasyon Eğitimi derslerine ilişkin aşağıdaki açıklamaları öğrencilerimizin dikkatinize sunuyoruz.  Pedagojik Formasyon Eğitimi 8 ders ve 1 öğretmenlik uygulaması olmak üzere 9 dersten oluşmaktadır. Bu 9 dersi başarı ile tamamlayanların diplomalarının arka yüzüne Pedagojik Formasyon Eğitimini tamamladığına dair ibare yazılacaktır. Herhangi bir veya daha fazla dersi başarıyla tamamlamayan öğrencilerin ise aldığı dersler transkriptinde yer alacak, fakat diplomanın arka yüzüne belirtilen ibare yazılmayacaktır.  Bu dönem 4. Sınıf öğrencileri için 5 ders açılmıştır. Diğer dersler ve öğretmenlik uygulaması ise ikinci dönem için planlanacaktır. Açılan derslerin öğretim elemanları ve ders saatleri aşağıda yer almaktadır.  Pedagojik Formasyon Eğitimi derslerine ders kaydı yaptıran öğrencilerin Moodle Öğrenme Yönetim Sistemi’nden dersleri ve duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.